MKB vangnet

Als zelfstandig ondernemer bent u kwetsbaar. Overkomt u iets dan hebt u geen inkomen. Dan staat u met lege handen.

Een beetje meer zekerheid voor ondernemers

Het kan ook u gebeuren. Een ziekte, ongeluk, burn-out, zwangerschap, arbeidsongeschiktheid of bedrijfsbeëindiging. De gevolgen kunnen groot zijn. Helemaal als ook uw gezin van u afhankelijk is. Uw vaste lasten lopen immers gewoon door. Uw buffer is dan snel op. Uw spaargeld vliegt weg. Daar moet u toch niet aan denken.

MKB Vangnet biedt zekerheid. U blijft 100% ondernemer, maar in een nieuw concept. U wordt werknemer van uw eigen onderneming. Daardoor kunt u terugvallen op alle sociale voorzieningen in Nederland, bijvoorbeeld bij ziekte of bedrijfsbeëindiging. Net als mensen in loondienst.

acfcontrolled
Meer informatie

Over MKB Vangnet

MKB Vangnet beschermt tegen de onvoorziene risico’s van ondernemen. Dus als u geïnteresseerd bent, doe snel de check. Financiële zekerheid voor u en uw gezin. Zonder addertjes onder het gras. Dat geeft een fijn gevoel.

Het kost wel geld en u levert wellicht een stuk belastingvoordeel in. Maar u krijgt er een veilig sociaal vangnet voor terug. En u hebt geen dure inkomensverzekering meer nodig.

Nieuwsgierig? Plan hier een telefonisch informatiegesprek in.

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf helpt jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. IMK is een landelijke organisatie en werkt samen met de meeste gemeenten en landelijke overheden.

acfcontrolled
Meer informatie

Het IMK is
bekend van:

100.000+

Ondernemers geholpen

100 jaar

oplossingen voor MKB

1200+

klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

Ervaringen van andere ondernemers

Hovenier

“Eigenlijk ben ik niet zo’n ondernemer. En ook geen planner. Ik ben er toevallig ingerold. Er kwamen steeds leuke opdrachten op mijn pad. Al mijn geld gaat elke maand op. Een reserve heb ik niet. Hoe moet dat eigenlijk als het misgaat? Mijn accountant kwam met MKB Vangnet aanzetten. Een lekker gevoel die extra zekerheid.”

Slaaptherapeute

“Ik heb medisch een hele historie. Gelukkig gaat het nu weer goed. Maar geen aov wil me nog hebben. Daar maakte ik mij flink zorgen over. Ik ben op zoek gegaan en nu zit ik bij MKB Vangnet. Als me wat gebeurt, ben ik verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid of krijg ik een WW-uitkering net als mensen in loondienst. Daar slaap ik zelf ook beter van!”

IT'er

“Ik heb vier kinderen, een vrouw en twee honden. En ze moeten allemaal eten. Gelukkig is er genoeg werk in de ICT. Maar ik denk wel eens wat gebeurt er als ik omval of als er weer een crisis komt. Als zzp-er loop je best een risico. Ik zag die advertenties voor MKB Vangnet en ik dacht dat wil ik ook. Ik heb me net opgegeven. Bye bye zelfstandigenaftrek, hallo zekerheid.”

Heb je behoefte aan meer informatie over het MKB vangnet?

Kies uit de volgende mogelijkheden:

Doe de scan

Is MKB Vangnet ook geschikt voor u?
Doe nu eerst de check. Daarmee krijgt u binnen enkele minuten een reëel inzicht of het passend is voor u.

acfcontrolled

Neem contact op

Bel de MKB Vangnet-advieslijn
Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u bellen met de advieslijn op nummer 088 999 00 09.

Wilt u liever teruggebeld worden?

Laat terugbellen

Ontvang onze folder

Zoekt u een beetje meer zekerheid? Vraag dan de uitgebreide digitale folder aan. Daarin leest u veel meer.

    Let op: Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: