Directe hulp binnen jouw gemeente

De coronacrisis heeft diepe sporen achtergelaten op veel ondernemers. En dat de economie langzaam weer opengaat, betekent niet dat problemen of schulden zomaar verdwenen zijn. De toekomst is voor veel ondernemers permanent veranderd – en dat vraagt om aanpassingsvermogen van jou als ondernemer.

Contact opnemen

Je bent niet alleen

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Voor elke ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken of ondernemers die hun omzet of rendement willen verhogen, heeft de overheid een adviestraject beschikbaar gesteld. Kosteloos.

Hulp is dichtbij

Gemeentes hebben de taak om ondernemers te helpen bij het (her)bezinnen op hun toekomst. Dit doen ze middels adviesgesprekken. Iemand die je weer even de weg wijst, maar ook perspectief biedt. Wat doe je als er een volgende lockdown zich aankondigt? Wat doe je als de economie terugloopt of juist de lucht in schiet? Voorbeelden van scenario’s die worden besproken met ondernemers.

Meld je aan

Wil je advies over je bedrijfsvoering of over het verdienmodel van je bedrijf? Wil je met een adviseur praten over een nieuwe koers voor je bedrijf of over je financiering? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de button voor een adviesgesprek, dan weet je direct of ook jouw gemeente is aangesloten bij het IMK.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling. Vraag een adviesgesprek aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

acfcontrolled

Zij gingen jou voor

  • Barbara volgde een ontwikkeltraject én haar hart: ‘In korte tijd van sluimerende stylist naar succesvol projectcoördinator.’

    Barbara Baan is al een tijdje niet meer ...

  • Van 219 annuleringen naar een pop-upstore én een nieuw bedrijf: hoe Joey de coronacrisis de baas bleef

    Stel, je hebt een goedlopend bedrijf in Breda ...

Wat is de heroriëntatie regeling?

Nu de economie weer op gang komt wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel ondernemers zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op veranderingen binnen de bedrijfsvoering.

Vanaf 1 januari 2021 hebben de Nederlandse gemeentes middels de Heroriëntatie de taak om ondernemers te helpen bij het (her)bezinnen op hun toekomst, die er als gevolg van corona, heel anders uitziet dan gedacht.

Wil je advies over de levensvatbaarheid van je eigen onderneming, of denk je erover om je bedrijf anders in te richten als de economie weer opengaat? Zij luisteren naar je, en verwijzen je aan de hand van jouw hulpvraag door naar de juiste persoon of instantie.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling. Vraag een adviesgesprek aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

acfcontrolled

Over het IMK

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming.

Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past.

Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling. Vraag een adviesgesprek aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

Maak gebruik van dit contactformulier:

Persoonsgegevens

Jouw geboortedatum:

Deelnemende gemeente

Indien jouw gemeente niet tussen de opties staat is het helaas niet mogelijk om een plek te reserveren voor de gratis Tozo Heroriëntatie regeling. Je kan contact opnemen met jouw gemeente om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: