Kees van Zijtveld

Wil je gelijk of liever geluk ?

Kees van Zijtveld (1945) heeft een echte ondernemersfamilie. Hij is 51 jaar getrouwd, heeft 2 zoons en 5 kleinkinderen en woont in het Gooi.

Hij heeft meerdere ondernemingen gehad; was oprichter van Grando keukens, heeft een trainings en consultancy bureau opgezet en 25 jaar geleid. Met dit buro was Kees trainer en inspirator van honderden bedrijven van IT tot super markten en van providers tot banken, maak industrie en overheid. Nu is hij coach, trainer, spreker, begeleider van directie teams en orthomoleculair therapeut. Hij is opgeleid in Bedrijfseconomie en de medische psychologie.

Zijn stijl kenmerkt zich door luisteren, vragen stellen en een doorbraak creëren. Ze noemen hem ook wel een beelden bestormer. Zijn specialisatie is Het aanscherpen en helpen verbeteren van wat er is en het doorbreken van paradigma’s die niet werken en opheffen van producten die geen winst opleveren. Met zijn hobbies: varen, lezen, onderzoeken en genieten is hij veel bezig vanaf zijn vakantie plek aan de plassen in Loosdrecht.

Zullen we linken?
acfcontrolled

Gerelateerde medewerkers

 • Rob Langezaal

  Rob Langezaal (1958) is getrouwd met Carla. Ze hebben twee kinderen ...

 • Ron Reinders

  "Je moet van je bedrijfsidee echt zelf overtuigd zijn, het moet van ...

 • Desirée Westland

  Desirée Westland (1986) is geboren en getogen als 4de generatie van ...

 • Riemer de Graaf

  “Sparren is leuk en leerzaam voor beide partijen. Vindt erg leuk om ...