Kees van Zijtveld

Wil je gelijk of liever geluk ?

Kees van Zijtveld (1945) heeft een echte ondernemersfamilie. Hij is 51 jaar getrouwd, heeft 2 zoons en 5 kleinkinderen en woont in het Gooi.

Hij heeft meerdere ondernemingen gehad; was oprichter van Grando keukens, heeft een trainings en consultancy bureau opgezet en 25 jaar geleid. Met dit buro was Kees trainer en inspirator van honderden bedrijven van IT tot super markten en van providers tot banken, maak industrie en overheid. Nu is hij coach, trainer, spreker, begeleider van directie teams en orthomoleculair therapeut. Hij is opgeleid in Bedrijfseconomie en de medische psychologie.

Zijn stijl kenmerkt zich door luisteren, vragen stellen en een doorbraak creëren. Ze noemen hem ook wel een beelden bestormer. Zijn specialisatie is Het aanscherpen en helpen verbeteren van wat er is en het doorbreken van paradigma’s die niet werken en opheffen van producten die geen winst opleveren. Met zijn hobbies: varen, lezen, onderzoeken en genieten is hij veel bezig vanaf zijn vakantie plek aan de plassen in Loosdrecht.

Gerelateerde medewerkers

 • Rien van der Post

  Rien van der Post (1965) is getrouwd met Alies en woont ...

 • Ron Reinders

  "Je moet van je bedrijfsidee echt zelf overtuigd zijn, het moet van ...

 • Jan van Nederveen

  “Sparren is zo iets moois: in gesprek help je iemand te focussen ...

 • Eelke Pollé

  “Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, ...