Jeroen Pecasse

“Sparren is een voorrecht: Een ‘stuk samen optrekken’: bijdragen aan de ontwikkeling van hem of haar én die van het bedrijf. O.a. spiegelen, stimuleren, anders kijken, inbrengen van mijn eigen ervaringen, etc… De ander dan verder laten komen dan hij/zij zelf voor mogelijk had gehouden”, daar wordt ik enthousiast van!

Ervaring en specialisme

Jeroen heeft langjarige ervaring in (internationale) commerciële en algemeen managementfuncties, onder meer bij Daimler en Pon. Transformatie en effectieve, consistente vertaling van strategie naar resultaat zijn rode draden in zijn loopbaan. Maximaal resultaat uit medewerkers én bedrijf halen door leiderschap en investeren in medewerkers en teams is zijn missie. Jeroen studeerde bedrijfseconomie in Rotterdam, volgde verder opleidingen in o.a. change management, leiderschap, communicatie en coaching.

Privé

Jeroen Pécasse (1970) woont met zijn partner Jolanda en 2 kinderen in Amersfoort. Van daar uit werkt hij landelijk. In zijn vrije tijd is hij buiten actief. Op het water, op de fiets of in de bergen. Ontspannen gebeurt in de keuken of tijdens meditatie.

Gerelateerde medewerkers

 • Kees van Zijtveld

  Wil je gelijk of liever geluk ? Ervaring en specialisme Hij ...

 • Rob Almering

  “Laat mensen zien wat ze kunnen in plaats van wat ze zijn!”Ervaring ...

 • Kitty de Heiden

  “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te ...

 • Bert van Dam

  Sparren voor Bert: “om te zien dat een ondernemer na een ...