Gert Breman

“Voor mij is sparren bouwen aan een vriendschap waarin vertrouwen en verbinden voorwaarden zijn om echt vooruit te komen.”

Gert Breman (1963) is getrouwd met Nytha. Samen hebben zij vier kinderen en inmiddels twee mooie kleinkinderen. Gert is al bijna zijn hele leven ondernemer. Vrijwel direct na de HAVO richtte Gert zijn eigen bedrijf op in de koffie.

Vanaf zijn zolderkamer begon Gert met het importeren van koffie automaten en koffie. Hij heeft ervaring opgedaan met het bouwen van een bedrijf, het opzetten van een private label, een eigen lijn met automaten en franchise. Dit heeft geresulteerd in een prachtig bedrijf wat nog steeds volop actief is in Nederland: Fortune Coffee. Op zijn 50e heeft Gert het bedrijf met 30 franchise vestigingen verkocht aan zijn compagnon.

Vanaf die tijd is Gert zijn ervaring gaan delen met startende en gevorderde ondernemers. Hij heeft zelf ondervonden wat de voordelen van sparren kunnen zijn. Wat voor effect sparren heeft op het bedrijf als je een sparringpartner hebt die alle facetten van het ondernemen al eens heeft meegemaakt. Daarom helpt hij graag andere ondernemers verder te groeien.

Zullen we linken?
acfcontrolled

Gerelateerde medewerkers

 • Marcel Eilering

  “Sparren is de ideale manier om samen te komen tot iets moois. ...

 • Peter Verstappen

  Middels zijn “sparsessies” maakt hij los wat vast zit en zorgt hij ...

 • Eric Jan Doorenbosch

  Eric Jan Doorenbosch (1961) komt uit een retailfamilie. Zijn opa had ...

 • Bert van Dam

  Sparren voor Bert: “om te zien dat een ondernemer na een spar-sessie ...