Arko van Brakel

"Doe alles in het leven voor de volle 100%, met 100% aandacht. Dat betekent dus ook 100% aandacht voor de rustmomenten:  “Work hard, play hard and… rest hard!”

Arko van Brakel (1968) is een ervaren ondernemer. Na het afronden van zijn studie startte Van Brakel EuroNet Internet: de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Hierna volgden diverse ondernemingen met successen en falen. Ook was hij CEO van Management Opleidingsinstituur de Baak en ondernemer bij internationaal opleidingsbedrijf Semco Style Institute. Nu werkt hij als Co-founder Semco Style Institute, spreker, trainer, auteur, coach.

Hij schreef verschillende boeken en in januari 2020 is de nieuwste uitgekomen: “Ondernemen met Impact”.

Zijn specialisaties zijn: impact ondernemerschap, zelf-organisatie en persoonlijk leiderschap. Dat doet hij op verschillende manieren maar altijd 100% verbonden met de mensen waarmee hij werkt.

Arko is fanatiek sporter (hardlopen, fietsen, crossfit, windsurfen, duiken, skien) en gaat graag naar theater en musical. Bovendien een lezer.  Zijn vakantieland is Bonaire. Arko is getrouwd met José en heeft twee kinderen. Ze wonen in de Gelderland.

Gerelateerde medewerkers

 • Eelke Pollé

  “Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, ...

 • Ron Reinders

  "Je moet van je bedrijfsidee echt zelf overtuigd zijn, het moet van ...

 • Kees van Zijtveld

  Wil je gelijk of liever geluk ? Kees van Zijtveld (1945) ...

 • Riemer de Graaf

  “Sparren is leuk en leerzaam voor beide partijen. Vindt erg leuk om ...