Belteam support

Er kunnen situaties zijn dat het bereiken van ondernemers met informatie die relevant is voor ondernemers niet binnen de expertise van een organisatie past, of er onvoldoende ruimte en tijd is om hier invulling aan te geven. Op dat moment kan het IMK belteam gevraagd worden om deze activiteit uit te voeren.

Zo heeft het IMK belteam vele ondernemers in opdracht van derden gebeld na de invoering van de corona maatregelen, om informatie te verstrekken over de regelingen en de ondernemers te begeleiden richting een aanvraag voor Tozo of Bbz-light. Ook heeft het belteam in opdracht van derden ondernemers gebeld om te inventariseren wat de behoefte van ondernemers binnen een bepaalde regio was, en hoe het beste op deze behoefte ingesprongen zou kunnen worden. Op deze wijze kon de juiste expertise inbracht worden bij het vinden, begeleiden en activeren van ondernemers.

Het IMK outbound belteam

Het IMK outbound belteam bestaat uit deskundigen op het gebied van ondernemerschap, ondernemersregelingen en oplossingsrichtingen voor ondernemingen. Zij zijn getraind in het snel uitvragen van een situatie, verstrekken van de juiste informatie en het begeleiden van de ondernemer richting een vervolgstap. Ook spreken zij de taal van de ondernemer en zijn getraind in stress-sensitieve gesprekvoering.

Het IMK belteam

Het IMK belteam ontwikkelt samen met de opdrachtgever een script en een handreiking, waarmee de opdrachtgever verzekerd is van de juiste inhoudelijke informatie en procesafhandeling in combinatie met de competenties van het IMK belteam.

Heb je behoefte aan contact met ons om meer te weten te komen over dit onderwerp?

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: