Project Description

Crisis en bijzonder beheer

Dalende omzet, ziekte van personeel, een grote klant die niet betaalt, conflict met een leverancier of een winkelstraat die maandenlang open ligt. Er zijn soms momenten dat alles tegen lijkt te zitten. De tijd en energie die je hieraan moet besteden leiden af en vergroten de problemen alleen maar. De belangrijkste tip in zulke gevallen: Laat het niet doormodderen of escaleren.

acfcontrolled

Zorg dat je je zaak voor elkaar hebt

Zorg dat je je zaak voor elkaar hebt en laat je helpen door iemand, die je situatie en je business begrijpt, heldere taal spreekt en aan jouw kant staat. Iemand, die jou sterker maakt, waardoor je de problemen weer snel achter je kan laten. Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is daarvoor de aangewezen partij.

En ineens zit je met je onderneming in ‘bijzonder beheer’ van de bank. Geen fijne boodschap, want vanaf dat moment lijkt de bank tegenover je te zitten, in plaats van naast je te staan.

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf zorgt ervoor dat jij sterker staat, waardoor je de status ‘bijzonder beheer’ weer snel achter je kan laten. Als partner van ondernemend Nederland bemiddelen wij al meer dan 75 jaar tussen banken en ondernemers. Wij kennen de werkwijze en besluitvorming binnen de banken, waardoor wij uitstekend in staat zijn de belangen van jou als ondernemer te behartigen en de continuïteit van jouw bedrijf zeker te stellen.

acfcontrolled

Stel jouw vraag via onderstaand formulier

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: